Jurnal Makanan: Kalau aku kata tak sedap, maka memang tak sedap..

Hahahaha.. Saja je nak tulis yang ni.. Sebab ada orang kata, kalau review makanan, review je la yang sedap2.. Yang tak sedap, tak payah cerita.. Ooohhh NO NO NO.. Kalau apa benda yang aku makan masa tu, kat gerai tu aku rasa tak sedap, maka aku akan kata tak sedap.. hehehe.. Lagi pun blog ni bukan professional untuk makanan.. Aku saja isi masa lapang.. So, kalau ada salah silap tu, minta maaf la.. Kalau ada benda leh kongsi, kita kongsi.. Hehehhe.. Ciou!!

mkamiltaufique

https://cheritahidupku.wordpress.com

One Response to “Jurnal Makanan: Kalau aku kata tak sedap, maka memang tak sedap..”

  1. alaaa, tak kan semuanya benda yang best je nak letak kat blog kan ~ HEHE leh je letak kalau yg tak best pon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: